10 minuutin pakaratreeni kotona

10 minuutin pakaratreeni kotona

Kotiharjoitteluohjeet ovat juuri tällä hetkellä keväällä 2020 valitettavasti tarpeen negatiivisesta syystä, mutta oikeasti kotioloissa pystyy treenaamaan ja pitämään yllä kehon liikkuvuutta, voimaa ja yleiskuntoa ihan hyvin.

WellnessMedia poimii aina aika ajoin maailmalta mielenkiintoisia fitness-henkilöitä ja heidän videoitaan. Tällä kertaa on vuorossa Saksan Karlsruhesta kotoisin oleva maansa eturivin somevaikuttajiin lukeutuva Pamela Reif, 23. Pamela on omalla esimerkillään tuonut esiin fyysisen harjoittelun ja terveellisen syömisen etuja ja vaikutuksia ja kerännyt itselleen vaikuttavan määrän seuraajia. YouTubessa hänen kanavallaan on 2,24 miljoonaa tilaajaa, Instagramissa taas seuraajia 4,9 miljoonaa.

Tässä olevalla videolla Pamela näyttää kokonaisuudessaan 10 minuuttia kestävän ilman harjoitusvälineitä suoritettavan pakaratreenin. Jokaista liikettä tai liikkeen vasenta tai oikeaa puolta tehdään 30 sekuntia, koko harjoitus tehdään enemmän tai vähemmän yhteen putkeen. Liikkeiden nimet näytetään videolla englanniksi.

Pakaraliikkeitä on kaikkiaan 16, niistä kuusi tehdään seisten, neljä lattialla (jumppamatolla) kasvot lattiaan päin ja kuusi selinmakuulla.

Ja nyt vain video pyörimään ja pakarat töihin!

Instagram http://www.instagram.com/pamela_rf/
Snapchat @pamela_rf1
Blog: http:/www.aboutpam.com