Anna Nyström – Mitä syön päivässä

Anna Nyström – Mitä syön päivässä

Anna Nyström (synt. 1992) on ruotsalainen fitness-malli, sosiaalisen median vaikuttaja ja treenivaatesuunnittelija. Annaa voi hyvällä syyllä kutsua Instagram-sensaatioksi, sillä hänellä on palvelussa peräti yli 8,6 miljoonaa seuraajaa!

Anna opiskeli alun perin vaatesuunnittelua, mutta joutui keskeyttämään opinnot terveyssyistä. Tämä sai hänet kiinnittämään maksimaalista huomiota omaan terveyteen, liikuntaan ja ruokavalioon ja johti hänet myös personal trainer –opintoihin.

Anna on inspiroinut miljoonia katsojia terveellisten elämäntapojen pariin upeissa YouTube-videoissaan. Eikä ole mikään yllätys, että näin kauniin nuoren naisen kuvat ja päivitykset ovat niin suosittuja Instagramissa!

Anna on nyt palannut myös alkuperäisen innostuksensa eli vaatesuunnittelun pariin ja perustanut ja luonut oman treenivaatemalliston. Sen nimi on Ryvelle, tarkastelkaa näitä hillityn upeita luomuksia malliston omalta Instagram-sivulla ja tietysti Annan itsensä päällä.

Oikeanlainen ruokavalio on tärkeä osa Annan hyvinvointia. Hän esittelee alla olevalla videolla yhden päivän syömisensä. Monipuolisesti ja terveellisesti syömään pyrkivä Anna ei laske kaloreita, hänen ruokavaliossaan on runsaasti marjoja, hedelmiä ja vihanneksia, aamuisin kaurapuuroa, proteinilähteinä muun muassa kauramaitoa, rahkaa ja kanaa. Pääsemme mukaan myös Annan ja hänen sulhasensa kauppareissulle. Anna kertoo kärsineensä aiemmin vatsavaivoista, mutta nykyisillä ruokavalinnoilla kaikki on hyvin.

Viihtyisiä hetkiä kauniin Annan seurassa!