Arnold & Linda – Tekosyyt romukoppaan!

Arnold & Linda – Tekosyyt romukoppaan!

Ihmisten syyt olla menemättä salille treenaamaan tai lenkille kauniiseen luontoon ovat oikeasti todella huonoja. “Minulla ei ole aikaa, en kehtaa mennä salille, olen niin huonokuntoinen, lähin sali on niin kaukana” etc., olemme kaikki kuulleet näitä TEKOSYITÄ ja tainneet syyllistyä niiden hokemiseen itsekin.

Terminator-elokuvan tähdet Arnold Schwarzenegger ja Linda Hamilton antavat alla olevalla videolla tekosyille olla treenaamatta aikamoista kyytiä, ja syystä! Liikunta, fyysinen aktiivisuus, oman kehon käyttäminen on tärkeää itsensä hoitamista. Tämän pitäisi olla itsestään selvää meille kaikille. Valitettavan moni jättää kuitenkin syystä tai toisesta liikunnan kokonaan väliin.

Arnold ja Linda kehottavat käymään salilla, mutta treenaamaan yhtä hyvin missä tahansa muualla. Juoksemaan ulkona, punnertamaan ja tekemään vatsaliikkeitä kotona, treenata voi periaatteessa melkein missä tahansa.

Ja todellakin, liikunta antaa muulle elämälle sellaista laatua ja energiaa, ettei mikään muu siihen pysty. On mahtava tunne, kun keho toimii, aineenvaihdunta pelaa ja mieli on kirkas. Noudattakaamme siis Arnoldin ja Lindan esimerkkiä ylös, ulos ja salille tai lenkille!

Alla olevalla videolla Arnoldin ja Lindan tietoisku!