Fuelfood – syömällä keho toimivaksi

Tervetuloa mukaan fitneksen maailmanmestari ja ravintoasiantuntija Hanna Skytän ohjaamaan Fuelfood – syömällä keho toimivaksi -verkkovalmennukseen! Suosittujen Fuelfood-kirjojen kirjoittaja Hanna on luonut reseptiikkaa ravintoloille sekä Suomessa että ulkomailla ja tarjoaa nyt laajan osaamisensa sinun käyttöösi. Opit kahdeksan viikkoa kestävän kurssin aikana, miten saat oikein koostetun ruokavalion avulla pidettyä itsesi loistokunnossa niin fyysisesti kuin henkisestikin. Hannan kokkaamat ruoat ovat herkullisia ja inspiroivat varmasti jokaista kurssilaista valmistamaan omat versionsa!

Fuelfood-perusteita

Jos ajattelet, että lihaksikkaan ja kiinteän kehon salaisuus on käsipainojen ja levytankojen nosteleminen, kermakakkujen vaihtaminen riisikakkuihin ja se, että syö vähemmän kuin kuluttaa, olet väärässä. Jos ajattelet, että suolistovaivat paranevat syömättömyydellä tai lääkkeillä, olet väärässä. Jos ajattelet, että keskittymiskyky on hyvä riippumatta siitä, miten syöt, olet väärässä. Voit vaikuttaa suoliston toimintaan, keskittymiskykyyn, suorituskykyyn työssä, kotona ja treeneissä sekä libidoon syömällä sellaisia ruoka-aineita ja sellaisiin aikoihin, että keho toimii, kuten sen on tarkoitettu toimivan.

FuelFood perustuu ajatukseen, että kun ruoka on yksinkertaista ja valmistettu mahdollisimman luonnollisista aineksista, keho osaa sen parhaiten hyödyntää. FuelFood on siis elimistön fast foodia – se sulaa nopeasti, imeytyy nopeasti ja energisoi nopeasti – tai tarvittaessa rauhoittaa ja palauttaa nopeasti. Usein se on myös yhtä nopeaa valmistaa kuin mikroaterian kalvon auki repäisy.

FuelFood -reseptit on koottu sellaisten ruoka-aineiden ympärille, joilla on erityisen hyviä vaikutuksia kestävyyteen, suoliston toimintaan, rasvanpolttoon, voiman lisääntymiseen ja lihasten kehittymiseen. Fuelfood kirkastaa myös ajattelua ja parantaa keskittymiskykyä, kun suolisto toimii ja keho saa tarvittavia ravinteita. Kun syödään oikein ja oikeisiin aikoihin, myös suolistovaivat paranevat ja treenit ja suoriutuminen arjessa sujuvat paremmin. Oikein syömällä myös libido paranee ja lakanat leiskuvat, koska nyt keho toimii ja hormonaalinen tasapaino on kunnossa. Työmotivaatio nousee, kun ruoka-aineet tukevat muun muassa niin miehille kuin naisillekin tärkeän testosteronin luontaista eritystä.

Kahdeksan viikon mittaisen Fuelfood-kurssin viikkoteemat ovat:

– Vko 1: Mitä Fuelfood on?
– Vko 2: Ruoan neljä eri tarkoitusta.
– Vko 3: Fuelfoodin ruoka-aineet.
– Vko 4: Lisäravinteet ja proteiinit.
– Vko 5: Ruoansulatus.
– Vko 6: Mealprepping.
– Vko 7: Ruokavaliossa pysyminen.
– Vko 8: Ruokavalion koostaminen.

Tapaat Hannan kahdeksan viikon valmennuksen aikana kerran viikossa kertomassa kunkin viikon Fuelfood-teemasta ja valmistamassa sen viikon ruokia. Kaikki reseptit ja valmistusohjeet julkaistaan myös tekstinä videoiden jälkeen, joten muistiinpanoja ei tarvitse itse ryhtyä videoiden katsomisen aikana tekemään!

Fuelfood-kurssilaiset voivat lähettää valmentajalle kommentteja ja kysymyksiä sähköpostitse osoitteella info@wellnessmedia.fi. Kysymyksiin vastataan 24 tunnin sisällä. Kommentit, kysymykset ja keskustelu kurssista ovat tervetulleita myös WellnessMedian Facebook-ryhmässä osoitteessa https://www.facebook.com/Wellness-Media-331539870831731. Kurssilla on siellä oma viestiketju, jossa sana on vapaa.

Tervetuloa kaikki hyvästä ja elinvoimaa antavasta ruoasta ja ruoanlaitosta kiinnostuneet mukaan Fuelfood-kurssille!

Fuelfood – syömällä keho toimivaksi 8 vkoa 39,95 €

HUOM! Kurssin voi ostaa ja aloittaa milloin tahansa, videot ja muu opetusmateriaali eivät poistu tai häviä missään vaiheessa!

Viikko 1

1
Vko 1: Mitä Fuelfood on?

Viikko 2

1
Vko 2: Ruoan neljä eri tarkoitusta

Viikko 3

1
Vko 3: Fuelfoodin ruoka-aineet.

Viikko 4

1
Vko 4: Lisäravinteet ja proteiinit.

Viikko 5

1
Vko 5: Ruoansulatus.

Viikko 6

1
Vko 6: Mealprepping.

Viikko 7

1
Vko 7: Ruokavaliossa pysyminen.

Viikko 8

1
Vko 8: Ruokavalion koostaminen.
Oppitunnit tapahtuvat videoluentoina, voit esittää kysymyksiä ja keskustella muiden osallistujien kanssa oppitunnin kysymysosiossa joka löytyy vihreän kysymysmerkin takaa.
Oppitunnit ovat alkamispäivästä eteenpäin maanantaisin, jolloin esitellään viikon reseptit. Oston yhteydessä rekisteröidyt sivustolle ja kirjautumalla sivustolle täällä, pääset kurssimateriaaleihin suoraan kurssin sivulla.

Be the first to add a review.

Please, login to leave a review
Add to Wishlist
Get course
Enrolled: 7 students
Duration: 8 viikkoa
Lectures: 8
Level: Perustaso

Lue lisää artikkeleita:

 

Sivuston bloggarit/ vloggarit:

 

Seuraa meitä instagramissa: