Else Lautalan raikas talviretki

Else Lautalan raikas talviretki

Viisinkertainen fitnessin maailmanmestari Else Lautala on keskittynyt aktiiviuransa jälkeen muun muassa upeiden matka-, elämys- ja liikuntavideoiden tuottamiseen yhdessä loistavan valokuvaajan ja videoijan Lauri Kaliman kanssa. Elsen YouTube-kanavalla osoitteessa https://www.youtube.com/user/elselautala on kymmenittäin toinen toistaan upeampia ja inspiroivampia videoita. Vierailkaa siellä ja klikatkaa itsenne kanavan tilaajiksi, se kannattaa. Else julkaisee videoita suhteellisen usein, ja ne on aina toteutettu todella hyvin.

Else on tullut tutuksi loistokuntoisena fitness-mestarina, ja nyt kilpailu-uran jälkeen hän on edelleen esimerkillisen upeassa kunnossa. Elsen videoilla tekemistä monipuolisista treeneistä näkee, että suorituskyky ja voima ovat tallessa ja hänen kykynsä ideoida hyviä esimerkkiohjelmia on loistava. Videoiden ohjelmia voi jokainen katsoja kokeilla omassa rauhassaan, ne tuovat oikein tehtyinä varmasti tuloksia.

Tässä julkaistavalla videolla Else vierailee kevättalven aikana Norjan Lofooteilla. Pohjois-Norjassa sijaitsevalla saariryhmällä asuu kaiken kaikkiaan 24.000 ihmistä, pääelinkeino on kalastus. Seudun maisemat ovat upeat, ja paikan hiljaisuus ja rauhallisuus ovat varmasti siellä vierailevien turistien mieleen.

Katso video: Lofoten Islands, Norway – 24H Winter Adventure

Else Lautalan kotisivut: www.elselautala.com

Instagram: @elselautala


Else Lautalan valokuvat ja video: Lauri Kalima www.jumppakaverit.com