Fitness-stailaus – Hiustenpidennykset

Fitness-stailaus – Hiustenpidennykset

Fitness-lajeissa kilpailijat harjoittelevat kovaa ja tunnollisesti ympäri vuoden ja trimmaavat kehonsa tarkalla dieetillä kisakuntoon. Onnistunut stailaus, hiusten, meikin ja ihon oikean värin harmoninen kokonaisuus, on myös kisa-lookin kannalta erittäin tärkeää.

Helsinkiläisen Blend Beautyn Laura Nevalainen on kokenut fitness-kilpailijoiden stailaaja, hän laittaa hiukset ja meikin upeaan kisakuntoon. WellnessMedia vieraili Blend Beautyssa viikkoa ennen Turussa järjestettyä vuoden 2020 Nordic Fitness Expoa, jonka yhteydessä ratkottiin fitness-lajien Suomen mestaruudet. Lauran asiakkaana oli muutaman vuoden taukoa kilpailemisesta pitänyt Body Fitness -mestari Dina Kaspi, aiheena oli sopivan hiustenpidennyksen valitseminen.

Dina on kilpailija, joka suunnittelee tekemisensä tarkkaan ja panostaa siihen tosissaan. Pitkän kilpailuprojektin lopputulos oli Turussa helppo arvioida koko kilpailun parhaaksi, Dina valittiin sekä oman sarjansa alle 158 cm voittajaksi että kaikkien sarjavoittajien kesken käydyn erillisen kilpailun voittajaksi. Loistavaa työtä Dina, loistavaa työtä Laura, jonka käsistä lähtee ainoastaan upeita lopputuloksia!

Blend Beauty, Kalevankatu 47, 00180 HELSINKI
Puh. 050 4317151

Katso videolta Lauran ja Dinan hiustenpidennyskeskustelu!

Toimittaja: Jouni Virtamo
Ohjaus ja kuvaus: Aki Walli
Leikkaus: Laura Hämäläinen