Hanna Öberg ja upea Bali

Hanna Öberg ja upea Bali

Wellness Mediassa usein esiintyvä ruotsalainen kansainvälinen hyvinvoinnin ja fitness lifestylen some-influencer Hanna Öberg vierailee miehensä Robinin kanssa Pohjolan viileähköä kesää karussa lämpimällä ja aurinkoisella Balilla. Hanna on raskaana ja halusi tehdä vielä hieman pitemmän hienon lomamatkan ennen kuin on aika keskittyä tulevaan synnytykseen rauhallisissa kotioloissa.

Bali on saari Pienillä Sundasaarilla Indonesiassa, kahdeksan astetta päiväntasaajan eteläpuolella. Balin pohjoispuolella on Jaavanmeri ja eteläpuolella Intian valtameri. Päiväntasaajan tuntumassa sijaitsevalla Balilla vallitsee trooppinen ilmasto, joka on kuuma ja kostea ympäri vuoden. Balin ilmasto jakautuu sadekauteen loka-maaliskuussa ja kuivaan kauteen huhti-syyskuussa. Rannikon tuntumassa päivälämpötilat ovat vuoden ympäri yli +30 astetta. Aurinkoa ja luonnonkauneutta siis riittää.

Hanna ja Robin seikkailevat videolla erilaisissa upeissa paikoissa, vesielementti, kimaltava meri ja mahtavat vesiputoukset tekevät vaikutuksen pohjoismaalaiseen. Pariskunnan matkallaan asuttamat ylelliset huvilat ovat myös näkemisen arvoisia. Kaikkea tätä voi katsella haikein mielin syyssateiden ropistessa täällä kotimaassa.

Katso Hannan ja Robinin hyvän tuulen video aurinkoisesta Balista!YouTube: Hanna Öberg
Instagram: @hannaoeberg
www.hannaoeberg.com