Huippukylmä Kerava – Huippukylmähoidoilla lisää hyvinvointia

Huippukylmä Kerava – Huippukylmähoidoilla lisää hyvinvointia

Tunnettu keravalainen yrittäjäpariskunta Marjo Krishi ja Marko Heikkinen ovat aloittaneet keväällä 2020 uuden palvelun, huippukylmähoitojen antamisen. Marjo ja Marko ovat paitsi tunnettuja keholajien urheilijoita ennen kaikkea menestyksekkäitä kuntosaliyrittäjiä ja kuntovalmentajia. He ovat vuosien varrella opastaneet lukemattomia ihmisiä parempaan kuntoon sekä omalla kuntosalillaan Keravan Power Centerillä että verkkovalmennuksien kautta.

Tänä keväänä pariskunta myi kuntosalinsa ja jätti sen uusiin osaaviin käsiin. Tilalle tuli pikku hiljaa meillä Suomessa suosiotaan kasvattava huippukylmähoito, jota pääasiassa käytetään hoitamaan erilaisia tulehduksia ja kipuja.

Huippukylmähoitoa on kehitetty 1970-luvulta lähtien Japanissa nivelreuman hoitoon. 1980-luvulta alkaen hoitomuoto on levinnyt myös Euroopan maihin, ja esimerkiksi Saksassa se otettiin käyttöön reuman ja tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidossa vuonna 1984. Suomessa huippukylmähoidot alkoivat 2000-luvun alussa, ja hoitojen antamiseen tarkoitettuja laitteita meillä on valmistettu vuodesta 2013.

Marjo ja Marko antavat asiakkailleen paikalliskylmähoitoja, eli laitteen tuottama kylmä ilma kohdistetaan tarkasti kipeään ja tulehtuneeseen kohtaan. Pari kolme minuuttia kestävää hoitoa on verrattu avantouintiin, mutta se on paljon tehokkaampaa ihon pinnalla alemman lämpötilansa ansiosta aikaansaamansa termoshokin vuoksi. Keho joutuu saamansa kylmän vuoksi hälytystilaan ja nostaa vastineeksi elämää suojaavien ja selviytymistä tehostavien hormonien ja entsyymien tuotantoa kamppailemaan “simuloitua menehtymisen vaaraa” vastaan. Näin keho hoitaa ja parantaa itse tulehtunutta tai kipeytynyttä aluetta.

Kiputilojen ja tulehdusten lisäksi huippukylmähoito auttaa esimerkiksi psoriasiksen ja atooppisen ihottuman, stressioireiden sekä migreenin hoidossa. Urheilijat käyttävät huippukylmähoitoja nopeuttamaan palautumista ja helpottamaan kovien harjoitusten aiheuttamia lihaskipuja. Monet kylmähoitoja ottaneet ovat lisäksi sanoneet tunteneensa olonsa hoidon jälkeen virkistyneeksi ja energiseksi.

Kokeile huippukylmähoitoa ja varaa oma aikasi:

* Marjo Krishi 040 738 3367 marjo@marjokrishi.com

* Marko Heikkinen 040 501 4728 jrfitness@hotmail.com

www.24fitness-online.fi/huippukylmakerava


Katso alla olevalta videolta, kun Marjo ja Marko kertovat huippukylmähoidosta!