Kaisa Keranen – 20 minuutin tehovenyttely

Kaisa Keranen – 20 minuutin tehovenyttely

Kaisa Keranen (synt. 1986) on Seattlesta, Yhdysvalloista kotoisin oleva valmennus- ja ravitsemusasiantuntija, joka on ottanut arvokkaaksi elämäntehtäväkseen ihmisten liikuttamisen. Hän käyttää itsestään nimikettä “movement coach”. Hänellä on Masters-tutkinto Washingtonin yliopistosta pääaineena Exercise Science.

Suomensukuinen Kaisa harrasti nuorena jalkapalloa ja myöhemmin opiskeluaikoina muun muassa seitsenottelua, Hän oli erinomainen keihäänheittäjä, pitkässä 178 sentin kehossa oli voimaa ja vipuvartta.

Kaisa tunsi kuitenkin monipuolisen yksilöharjoittelun salilla, luonnossa, vesielementissä, missä tahansa olevan hänen oma juttunsa. Hän promoaa nimen omaan yksilöllistä, juuri itselle sopivaa harjoittelua, jossa tähdätään toiminnallisen ja atleettisen kehon saavuttamiseen ja jota voi harrastaa periaatteessa missä hyvänsä. Se, että keho myös samalla vääjäämättä muokkaantuu kauniiksi ja lihaksikkaaksi, on bonus, mutta ei Kaisalle itsetarkoitus. Hän lähestyy fyysistä harjoittelua nimen omaan lihaksiston ja verenkiertoelimistön kehittämisen kautta eikä suunnittele ohjelmia pelkän ulkonäön muokkaamiseksi.

Kaisa valmentaa sekä verkossa että luennoimalla oman Kaisafit-systeeminsä opeilla. Tutustu tähän mahtavaan urheilupersoonaan tarkemmin hänen kotisivuillaan osoitteessa www.kaisafit.com.

Instagram; @kaisafit

Kaisa Keranen -videot ovat WellnessMedian suosituin aihe, mikä ei ole ihme, onhan Kaisa loistavan energinen ja kannustava opastaja. Alla olevalla videolla hän ottaa katsojan mukaan tehokkaaseen venyttelysessioon. Ja kyllä, myös miehet saavat venytellä Kaisan ohjeiden mukaan!