Kaisa Keranen liikuttaa ihmisiä

Kaisa Keranen liikuttaa ihmisiä

Kaisa Keranen, 33, on Seattlesta, Yhdysvalloista kotoisin oleva maailmankuulu valmennus- ja ravitsemusasiantuntija, joka on ottanut arvokkaaksi elämäntehtäväkseen ihmisten liikuttamisen. Hän käyttää itsestään nimikettä “movement coach”. Hänellä on Masters-tutkinto Washingtonin yliopistosta pääaineena Exercise Science.

Suomensukuinen Kaisa harrasti nuorena jalkapalloa ja myöhemmin opiskeluaikoina muun muassa seitsenottelua, Hän oli erinomainen keihäänheittäjä, pitkässä 178 sentin kehossa oli voimaa ja vipuvartta.

Kaisa tunsi kuitenkin monipuolisen yksilöharjoittelun salilla, luonnossa, vesielementissä, missä tahansa olevan hänen oma juttunsa. Hän promoaa nimen omaan yksilöllistä, juuri itselle sopivaa harjoittelua, jossa tähdätään toiminnallisen ja atleettisen kehon saavuttamiseen ja jota voi harrastaa periaatteessa missä hyvänsä. Se, että keho myös samalla vääjäämättä muokkaantuu kauniiksi ja liahksikkaaksi, on bonus, mutta ei Kaisalle itsetarkoitus. Hän lähestyy fyysistä harjoittelua nimen omaan lihaksiston ja verenkiertoelimistön kehittämisen kautta eikä suunnittele ohjelmia pelkän ulkonäön muokkaamiseksi.

Kaisa valmentaa sekä verkossa että luennoimalla oman Kasafit-systeeminsä opeilla. Tutustu tähän mahtavaan urheilupersoonaan tarkemmin hänen kotisivuillaan osoitteessa www.kaisafit.com.

Instagram; @kaisafit

Ks. Kaisa Kerasen video “This Fitness Trainer Uses the World as Her Gym” , jossa hän kertoo taustastaan ja työstään liikkuvuusvalmentajana. Kaisa on todella inspiroiva henkilö, joka on lisäksi aivan mahtavan urheilullinen!