Kaisa Keranen – Vahva ja kaunis

Kaisa Keranen – Vahva ja kaunis

Amerikansuomalainen personal trainer ja movement coach Kaisa Keranen, 33, on yksi maailman tunnetuimmista ja suosituimmista fitness-valmentajista. Hän on kehittänyt oman Kaisafit-harjoitusmenetelmän.

Washingtonin yliopistosta pääaineenaan Exercise Science valmistunut Kaisa aloitti urheilemisen jo aivan pikkutyttönä ja pelasi kouluikäisenä muun muassa jalkapalloa. Yliopistossa hän harrasti yleisurheilua, hänen lajinsa oli seitsenottelu.

Valmistumisen jälkeen Kaisa päätti omistautua terveellisen ja turvallisen mutta tehokkaan liikunnan opettamiseen kaikille ihmisille. Hän treenaa pääosin oman kehon paino vastuksena ja pitää sopivana harjoituspaikkana koko maailmaa. Hän ei toisin sanoen tarvitse välttämättä kuntosalia tai monimutkaisia välineitä ja puntteja tehokkaan harjoituksen tekemiseen, ulkona voi esimerkiksi harjoitella melkein missä tahansa ja kotona voi tehdä hyviä treenejä ilman mitään välineitä. Mielikuvitusta toki tarvitaan runsaasti erilaisten kehonpainoliikkeiden keksimiseen.

Kaisa valmentaa sekä verkossa että luennoimalla oman Kaisafit-systeeminsä opeilla. Tutustu tähän mahtavaan urheilupersoonaan tarkemmin hänen kotisivuillaan osoitteessa www.kaisafit.com.


Kaisa näyttää videolla monipuolista harjoitteluaan, olkoon videon anti isnpiraationa Wellness Median seuraajille!Instagram; @kaisafit