LPG-hoito palauttaa, rentouttaa ja muokkaa

LPG-hoito palauttaa, rentouttaa ja muokkaa

WellnessMedia kävi tutustumassa LPG-hoidon saloihin helsinkiläisessä BlendBeauty kauneushoitolassa. LPG:tä esitteli BlendBeautyssa hoitoja antava SKY-kosmetologi Gynai Alekperova.

LPG on kehittäjänsä Louis Paul Guitayn mukaan nimetty laite, jolla annetaan hierontaa muistuttavaa hoitoa. Guitay kehitti alipaineella toimivan laitteen vuonna 1986 alun perin arpikudosten ja palovammojen hoitoon, mutta nykyisin LPG-hoitoja käytetään enimmäkseen kauneudenhoitoon. Niillä on kuitenkin paikkansa myös fysioterapiassa muun muassa lihasjäykkyyden, tulehduksien, arpien, fibromyalgian, kiputilojen ja turvotuksen hoidossa. 

Fitness-urheilijat ja monet aktiivikuntoilijat suosivat LPG-hoitoa sen palauttavan ja rentouttavan vaikutuksen vuoksi. Lihasten LPG-käsittely nopeuttaa niiden palautumista kovastakin harjoituksesta, joten hoidon etu urheilijalle on ilmeinen. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja parantaa nestekiertoa ja lievittää ja poistaa näin turvotusta, jota monilla saattaa olla väsyneissä jaloissa.

LPG-hoito on täysin turvallista ja sopii hyvin myös raskaana olevalle.

Blend Beauty, Kalevankatu 47, 00180 HELSINKI
Puh. 050 4317151

Katso video! SKY-kosmetologi Gynai Alekperova selittää LPG-hoidon eri elementtejä, se on todella mielenkiintoista kuultavaa!

Toimittaja: Jouni Virtamo
Ohjaus ja kuvaus: Aki Walli
Leikkaus: Laura Hämäläinen