Maanantaivieras – Katarina Tunturi

Maanantaivieras – Katarina Tunturi

Katarina Tunturi on tehnyt pitkän uran sekä suomalaisen body fitness -urheilun parissa että personal trainerina. Tyylikäs ja huoliteltu Katarina on tuttu näky helsinkiläisessä Kaisaniemessä sijaitsevassa Fitness Village -kuntokeskuksessa, jossa hän usein tapaa ja ohjaa asiakkaitaan.

Katarina aloitti kuntosaliharjoittelun 1998 ja on siitä lähtien jatkanut treenejä tunnollisesti ja kehitykseen tähdäten. Hän suoritti FAF:in personal trainer –tutkinnon vuonna 2006 ja on sen jälkeen toiminut itsenäisenä yrittäjänä valmennustyössä. Katarina kohtaa asiakkaansa yksilöinä, asiakkaan ongelmista ja tavoitteista keskustellaan ja niihin pyritään löytämään hyviä pysyviä ratkaisuja.

Katarina on itse kilpaillut runsaasti body fitnessissä, hän on muun muassa lajin tulokkaiden Suomen mestari ja kaksinkertainen Suomen mestari yleisessä sarjassa. Hänellä on myös yksi Fitness Classicin voitto. Muun värisiä mitaleita hänellä on eri kilpailuista puolisen tusinaa.

Katarinan valmennustyö ei tapahdu pelkästään kuntoilijoiden parissa, sillä hän toimii myös kilpailevien fitness-urheilijoiden valmentajana. Oma harjoittelu jatkuu myös edelleen, ja  Katarinalla on myös vielä kilpailullisia tavoitteita.

Jos haluat Katarinan osaavaan valmennukseen, hänen yhteystietonsa saat parhaiten hänen verkkosivuiltaan osoitteesta www.katarinatunturi.com.

Katso Katarinan haastattelu all olevalta videolta!

Toimittaja: Jouni Virtamo
Ohjaus ja kuvaus: Aki Walli
Kuvauspaikka: Fitness Village Kaisaniemi www.fitnessvillageshop.fi
Tunnusmusiikki: Lauri Virtamo