Maanantaivieras – Minna Pajulahti

Maanantaivieras – Minna Pajulahti

WellnessMedian uuden Maanantaivieras-sarjan aloittaa pitkän ja menestyksekkään uran suomalaisessa ja kansainvälisessä fitness- ja voimailuskenessä tehnyt Minna Pajulahti, joka on viimeksi kilpaillut ammattilaisena IFBB Women´s Physique -luokassa. Minna, joka on siviiliammatiltaan lentoemäntä, valmistautui myös nyt keväällä 2020 Australian Arnold Sport Festival -tapahtumaa varten, mutta tilaisuus peruttiin korona-viruksen vuoksi.

Minna kilpaili 13 vuoden ajan fitness-kisoissa, joista hänellä on saavutuksina muun muassa nuorten MM-hopea ja useita Suomen mestaruuksia. Minna on kilpaillut myös korkeimmalla tasolla kilpacheerleadingissa.

Treenivuosien aikana Minnaan on tarttunut myös rutkasti voimaa, ja hän onkin kilpaillut ahkerasti sekä penkkipunnerruksessa, maastanostossa että voimanostossa. Mitalikaapissa on kaksi MM-kultaa sekä penkkipunnerruksesta että voimanostosta.

Minna toimii myös fitness-lajien kilpailijoiden valmentajana Elite Academyssa www.elite-academy.fi. Hänellä on valmennuksessa lukuisia maamme johtavia kilpailijoita.

Monet muistavat Minnan varmasti myös uuden Gladiaattorit TV-shown Barbin roolista, joka hoitui Minnalta suvereeniin tapaan.

Valmennukset: https://www.elite-academy.fi/
Instagram: minnapajulahti
Facebook: MinnaPajulahtiPro


Ohjaus ja kuvaus: Aki Walli
Tunnusmusiikki: Lauri Virtamo