Maksu ja toimitusehdot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Collector Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: KAUPPIAAN NIMI verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 3,80 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty KAUPPIAAN NIMI verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 30,7 %, luottokustannusten yhteismäärä 433 €, maksettava kokonaismäärä 1 433 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Toimitus

Verkkokurssituotteiden toteutus tapahtuu verkkokurssialustalla. Verkkokurssin ostaminen antaa sinulle oikeuden verkkokurssiin kurssin toteutumisen ajaksi ja kurssi poistuu käytöstäsi 1kk päästä kurssi ajan päättymisestä.

Tiivistelmä. Tämä tiivistelmä tarjotaan vain sinun avuksesi käyttöehtoihin tutustumisessa. Tiivistelmä ei ole virallisesti osa käyttöehtoja.

  • Käyttöoikeus on henkilökohtainen, et saa jakaa sisältöjämme.
  • Käyttäjätilin luomiseksi ja ostosten tekemiseksi sinun on oltava vähintään 18 vuotias tai saatava lupa huoltajiltasi.
  • Peruutusoikeus on 14 vuorokautta, ellei ostosivulla erikseen mainita peruutusajan puuttumisesta.
  • Emme takaa sinulle tuloksia, sillä tulokset riippuvat sinusta ja ympäröivistä olosuhteista. Palveluidemme sisältö on tulkittava mielipiteen ilmaisuksi eikä esimerkiksi hoidoksi mihinkään vaivaan.

Jos ostat Palvelun tarjoamallamme osamaksuvaihtoehdolla, ensimmäinen erä veloitetaan sinulta välittömästi. Jos et peruuta tuotetta peruutusaikana, sitoudut maksamaan myös kaikki tulevat erät. Tulevat erät veloitetaan automaattisesti antamaltasi maksuvälineeltä. Jos sinulle on kertynyt useita maksamattomia osamaksueriä, meillä on oikeus veloittaa tililtäsi välittömästi kaikki maksamattomat osamaksuerät yhdellä kerralla. Jos automaattinen maksun veloitus ei toistuvista yrityksistä ja sähköpostitse lähetettävästä huomautuksesta huolimatta onnistu, meillä on oikeus veloittaa sinulta kaikki maksamattomat sekä kaikki jäljellä olevat maksuerät yhdellä laskulla 14 päivän maksuajalla. Jos osamaksusi joudutaan veloittamaan automaattisen veloituksen sijaan laskulla, lisäämme laskuun maksumuistutuslisän.

Käyttöoikeus on henkilökohtainen ja antaa sinulle oikeuden käyttää siihen liittyvää Palvelua vain omassa yksityisessä harjoittelukäytössäsi tämän sopimuksen mukaisesti. Et saa jakaa Palveluiden Käyttöoikeuttasi kenenkään kanssa, etkä näyttää tai levittää Käyttöoikeutta vaativien Palveluiden sisältöä millään tavalla (esimerkiksi luokkahuoneessa tai internetissä), ellemme anna siihen erikseen lupaa. Käyttäjätiliä vaativa sisältö on suojattu tehokkaalla teknisellä toimenpiteellä, jota ei saa kiertää. Oman käyttäjätilin tai Käyttöoikeuden jakaminen tai levittäminen on sopimusrikkomus ja voi johtaa Palveluiden katkaisuun ja korvausvaatimuksiin. Linkittäminen sivuillemme on aina sallittua.

Jotta voisit tehdä itsellesi käyttäjätilin ja käyttääksesi käyttäjätilin vaativia kurssipalveluitamme, sinun täytyy olla vähintään 18 vuotias tai sinulla täytyy olla huoltajasi suostumus Palveluiden käyttämiseen. Lisäksi sinun tai laillisen huoltajasi täytyy hyväksyä nämä käyttöehdot ja antaa oikeat ja ajantasaiset tiedot rekisteröitymisprosessissa.

Sisältöehdot

Palveluissa voi olla meidän ja muiden osapuolien, kuten käyttäjien ja yhteistyökumppaneidemme tuottamaa sisältöä. Käyttäjien tuottamaa sisältöä ovat esimerkiksi käyttäjien Palveluihin lähettämät viestit, kommentit, tekstit ja kuvat.

Emme vastaa Palveluiden käyttäjien tai muiden osapuolien Palveluihin lähettämästä sisällöstä, käyttäjien välisestä suorasta tai epäsuorasta viestinnästä, emmekä muiden osapuolien verkkosivujen sisällöistä, joihin Palveluissa saattaa olla linkkejä. Voimme tarkastaa käyttäjien ja muiden osapuolien Palveluihin lähettämää sisältöä ja poistaa sitä, mutta älä oleta että välttämättä teemme niin.

Olemme sitoutuneet ensiluokkaisen sisällön tarjoamiseen. Käytämme sisältöjemme tuottamiseen suurinta mahdollista huolellisuutta ja taitoa. Emme voi kuitenkaan taata, että Palveluiden sisältö on 100% virheetöntä, oikeellista, ajantasaista ja käyttötarkoitukseesi sopivaa.

Mitään viestintäämme ei tule tulkita lupaukseksi tai takuuksi menestymisestä tai rahan ansaitsemisesta. Menestymisesi harjoittelussa riippuu aina omasta tekemisestäsi ja kulloisestakin tilanteesta. Markkinoinnissamme esitetyt esimerkit ovat todellisia tai mahdollisia, mutta eivät välttämättä tyypillisiä.

Palveluissamme esillä olevat käyttäjien kokemukset, kommentit ja palautteet valmennuksistamme ovat aitoja mielipiteitä. Kaikki tekstimuotoiset käyttäjäpalautteet ovat täysin spontaaneja, emmekä ole tarjonneet heille mitään vastineeksi palautteen antamisesta. Huolehdimme aina siitä, että kaikki sivustollamme esiintyvät palautteet ja kommentit ilmaisevat käyttäjien aitoja mielipiteitä.

Jos lähetät sisältöä Palveluihin, sinulla on edelleen kaikki oikeudet sisältöösi ja myönnät meille ja yhteistyökumppaneillemme pysyvän, maailmanlaajuisen, peruuttamattoman ja täysin maksuttoman oikeuden käyttää, tallentaa, julkaista, esittää ja levittää lähettämääsi sisältöä sellaisenaan, muokattuna tai johdannaisteoksiksi muokattuna Palveluiden tarjoamisen, kehittämisen ja markkinoinnin mahdollistamiseksi. Nämä myöntämäsi käyttöoikeudet säilyvät myös asiakkuutesi päätyttyä tai vaikka tämä sopimus muutoin purettaisiin. Selvyyden vuoksi mainitaan, että esimerkiksi Palveluissamme lähettämäsi kommentit ovat tämän ehdon alaisia ja myönnät niihin yllä mainitut oikeudet.

Et saa lähettää Kursseihin mitään sisältöä, joka on laitonta tai muutoin hyvän tavan vastaista, rikolliseen toimintaan yllyttävää, loukkaavaa, solvaavaa, epäsiveellistä, valheellista tai harhaanjohtavaa, markkinoivaa, roskapostimaista, Wellness Mediaa/Coachingia sekä niiden käyttäjiä vahingoittavaa, toisten oikeuksia tai yksityisyyttä rikkovaa tai sellaista, jonka tarkoituksena on tietojen kerääminen tai haitallisen koodin levittäminen.

Vastaat itse lähettämästäsi sisällöstä ja mahdollisesta toiminnallasi aiheuttamasta vahingosta. Lain sallimissa rajoissa vastaat kenen tahansa käyttäjätilisi kautta lähettämästä sisällöstä, joten pidä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi vain itsesi tiedossa.

Meillä on oikeus, muttei velvollisuutta poistaa tämän sopimuksen vastainen sisältö tai mikä tahansa muukin sisältö Kurssialustaltamme.

Mihin voin ottaa yhteyttä?

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse.

Sähköpostisoitteemme on (korvaa [ät] @-merkillä):

info[at]wellnessmedia.fi

Wellness Coaching