Serbian Beast Dejan Stipic

Serbian Beast Dejan Stipic

Serbialainen, nykyisin Saksassa asuva kehonpainourheilija Dejan Stipic, 21, hämmästyttää julkaisemillaan videoilla monipuolisella harjoittelullaan, mahtavalla kehonhallinnallaan ja upealla kehollaan. Instagramissa Dejanilla on 246K seuraajaa ja YouTube-kanavalla 134K tilaajaa.

Dejan on entinen telinevoimistelija, joka kilpaili juniorikilpailuissa kansainvälisellä tasolla Serbian maajoukkueessa, mutta monet eri loukkaantumiset katkaisivat lopulta lupaavasti alkaneen voimistelu-uran. Dejanilla oli nyt kuitenkin loistava pohja siirtyä kehonpainotreenin ja street workoutin pariin, tämä tapahtui vuonna 2012.

Dejanin motto on, että tärkeintä on aloittaa ja toimia. Treenien jälkeen ei varmasti ole ketään koskaan harmittanut, että kylläpä tein tyhmästi kun treenasin ja kehitin itseäni… Harjoitusten jälkeen voi kyllä väsyttää, mutta oikealla ja hienolla tavalla, keho on tarkoitettu myös fyysiseen toimintaan.

Itse joka päivä treenaavan Dejanin harjoituksia voi seurata ja alkaa suorittaa katsomalla hänen YouTube-videoitaan. Dejanin kanavan nimi on Stipke, se on myös hänen lempinimensä.

Katso Dejanin koko vartalon kehonpainotreeni ja vaikutu!

www.youtube.com/Stipke

Instagram @iamstipke