Shaela Shae – perusliikkeet harjoittelun pohjana

Shaela Shae – perusliikkeet harjoittelun pohjana

San Antoniossa, Teksasissa asuva Shaela Shae kuuluu sosiaalisen median nuoriin fitness-vaikuttajiin. Hän innostui itse kuntosaliharjoittelusta 17-vuotiaana lukiolaisena, koska halusi kehittää kuntoaan ja heiveröistä vartaloaan. Suunnitelmallisen harjoittelun ja hyvän ruokavalion ansiosta Shaela kehitti fysiikkaansa ja huomasi samalla myös itsevarmuuden ja omanarvontunteen kehittyneen positiiviseen suuntaan.

Nykyisin Shaela jakaa naisille harjoittelu- ja ruokavalio-ohjeita ja tuo esiin positiivista elämänfilosofiaansa YouTubessa julkaistavien vlogiensa ja verkkovalmennustensa kautta.

Shaelan harjoittelu pohjautuu perusliikkeiden eli moninivelliikkeiden tekemiseen harjoitusten alussa ja sen jälkeen tehtäviin enemmän lihasryhmiä eristäviin apuliikkeisiin. Tämä on perinteinen urheilullinen, voi sanoa kehonrakennustyylinen lähestymistapa harjoitteluun ja poikkeaa selkeästi monien fitness-treenaajien harjoitustavasta. Shaela pyrkii lisäämään harjoituspainoja kaikissa perusliikkeissä, mutta ei suoritustekniikan kustannuksella, sen on koko ajan pysyttävä puhtaana. Hän hakee tehoa ja tulosta.

Katso alla olevalta videolta Shaelan kuntosalilla käyttämät perusliikkeet ja kuuntele hänen kommentointiaan.

Instagram: @_shaelashae
YouTube: ShaeLaShae
www.shaesthetics.com