Shaela Shae – Q&A – Motivaatio, cheat meals, kauneuskirurgia ym.!

Shaela Shae – Q&A – Motivaatio, cheat meals, kauneuskirurgia ym.!

Wellness Median seuraajille tuttu amerikkalainen Shaela Shae vastailee tällä kertaa videollaan faniensa kysymyksiin. Hyvin monet kysymykset liittyvät ruokavalioon tai harjoitteluun, mikä on tietysti luonnollista, onhan kyseessä fitness/wellness-vloggaaja.

Shaela kertoo videolla muun muassa harjoitusohjelmansa lihasryhmäjaosta ja tietyn ohjelman kestosta ennen sen vaihtamista johonkin toiseen ohjelmaan. Shaela käyttää aivan perinteistä jakoa yläkeho-alakeho ja treenaa lihasryhmät yleensä kahdesti viikossa. Hän tekee yhtä ja samaa ohjelmaa 8-12 viikkoa, mutta voi tehdä tarvittaessa nopeampiakin muutoksia. Oman kehon ja mielen kuuntelu ja tuntemus ovat tässä avainasemassa. Tavanomaista kevyemmin Shaela harjoittelee joka kuukausi viikon verran kuukautisten aikana.

Shaelalta kysytään myös hänen etnisestä taustastaan. Hän kertoo asuvansa San Antoniossa, Teksasissa, ja olevansa taustaltaan eurooppalainen, mikä ei ole tietysti kovinkaan tarkka vastaus. Vaalea ja sinisilmäinen Shaela on tuskin ainakaan etelä-eurooppalaista alkuperää. Hän puhuu sujuvaa espanjaa ja tekee videoita myös espanjaksi ja sanookin olevansa sydämeltään latino.

Shaelan mieluisin cheat meal on juustohampurilainen, paras makea herkku taas suklaahippukeksi. Hänellä ei ole mitään etukäteen sovittuja tankkauspäiviä, herkutteluhetki otetaan silloin, kun se tuntuu oikealta ja tärkeältä. Pääsääntöisesti Shaela pyrkii syömään koko ajan varsin puhtaasti.

Videolla kysytään myös motivaatiosta. Shaela sanoo, että itsensä on helppo motivoida huonoinakin päivinä aktiiviseksi, kun tekee sellaista, mitä rakastaa.

Entä miten Shaela suhtautuu kauneuskirurgiaan? Hän ei ole kauneuskirurgiaa vastaan, mutta ei aio itse tehdä mitään leikkauksia.

Shaelalta kysytään myös fitness-tavoitteista, ovatko ne mahdollisesti ajan myötä muuttuneet. Hän toteaa, että tavoitteet ovat samat kuin ennenkin, eli hän haluaa näyttää action figurelta, jolloin vartalon muotoa leimaavat hoikka vyötärö ja isot reidet ja pakarat.

Videon lopulla pääosassa ovat Shaelan upeat pitkät vaaleat hiukset, joista hän muotoilee pari nutturaa.

Ks. Shaela Shaen Q&A-vlogi:

https://www.youtube.com/watch?v=0ScknVcwzyQ&t=342s

Instagram: @_shaelashae
YouTube: ShaeLaShae
www.shaesthetics.com