Uudet bikinit bikini fitness –kilpailuun!

Uudet bikinit bikini fitness –kilpailuun!

Bikini fitness -kilpailuihin vaaditaan paljon muutakin huolellista valmistautumista kuin itse kisakehon muokkaamiseen tarvittavaa fyysistä harjoittelua ja tarkkaa ruokavaliota. Lavaesiintymistä pitää harjoitella tunnollisesti ja hiusten, meikin ja muun stailauksen sekä kilpailuasun, bikinien, pitää olla h-hetkellä tip-top-kunnossa.

WellnessMedia oli mukana, kun bikini fitness -kilpailija Petra Vanhapiha hankki itselleen uutta kisa-asua syksyn 2020 kilpailuja varten. Sahara Beauty & Designin Sanna Raunio on vuodesta 2012 alkaen tehnyt eri fitness-lajien kilpailijoille noin tuhat kilpailuasua, ja myös Petra tapasi Sannan uusien kisabikinien tiimoilta.

Petra on ahkera ja kiireinen nuori nainen, hän opiskelee Helsingin yliopistossa kolmatta vuotta oikeustiedettä, työskentelee kiinteistönvälitysfirmassa ja treenaa säännöllisesti kilpailullisesti vuoden ympäri. Kisabikinien valmistaminen oli näin varmasti mukava jättää Sannan osaaviin käsiin.

Näemme videolla bikinien valmistumisen alkuneuvottelusta lopulliseen säihkyvään muotoonsa. Upea asu sai syksyllä myös arvoisensa käyttäjän, sillä Petra voitti oman sarjansa bikini fitness alle 172 cm Suomen mestaruuden täysillä pisteillä!  Siitä hän jatkoi vielä Espanjan Santa Susannan MM-kilpailuihin, joissa sijoittui yhdeksänneksi. 

Yhteydenotto: Sanna Raunio, Sahara Beauty & Design, sahara@saharabeauty.fi

Toimittaja: Jouni Virtamo
Ohjaus ja kuvaus Aki Walli
Leikkaus: Laura Hämäläinen