Viiden minuutin koko vartalon Bowflex-venyttely by Tom Holland

Viiden minuutin koko vartalon Bowflex-venyttely by Tom Holland

Jos tarvitset viiden minuutin pituista venyttelyohjelmaa koko keholle, tämä video on sinua varten! Ohjelmassa on 14 eri venytystä, joita pidetään 20 sekunnin ajan. Venytykset rentouttavat ja irrottavat päälihasryhmäsi päästä varpaisiin.

Yksi menestyksekkään venyttelyn salaisuus on tietyn ohjelman noudattaminen. Sen ei tarvitse olla pitkä eikä monimutkainen. Muutaman minuutin ajan tehdyt perusvenytykset estävät liikkuvuuden huonontumisen ja pitävät kehon toiminnallisuuden optimitasolla.

Muutama nopea vinkki:

1. Tutkimukset osoittavat, että kardiotreenin jälkeinen hetki on hyvä aika venyttelylle, lihakset ovat silloin lämpimät lisääntyneestä verenkierrosta.

2. Lihaksessa pitäisi tuntua mukava venytys, ei kipua.

3. Muista hengittää normaalisti venyttelyn aikana.

Tom Holland on ollut yli 20 vuoden ajan USA:n luotetuimpia kuntoiluvalmentajia, hän on sekä harjoitusfysiologi että laillistettu ravitsemusterapeutti. Tomin yritys TeamHolland LLC konsultoi yksitysihenkilöitä, yrityksiä ja eri organisaatioita urheiluvalmennukseen ja ravintotieteeseen liittyvissä kysymyksissä. Yrityksen asiakkaita ovat muun muassa Nautilus, PowerBar, ABC News, Gatorade, Timex, Rodale, Merck ja The New York Jets.

Katso Tom Hollandin venyttelyohjeet tästä:

www.Bowflex.com