Vinkkejä terveellisen elämäntavan aloittamiseen!

Vinkkejä terveellisen elämäntavan aloittamiseen!

Cambria Joy, 22, on suosittu amerikkalainen tubettaja, jonka vlogit käsittelevät terveyttä ja kauneutta. Hänen YouTube-kanavallaan on jo yli 625 tuhatta tilaajaa. Cambria käsittelee alla olevalla videolla lempiaihettaan ja antaa sillä seitsemän hyvää vinkkiä terveellisen elämäntavan aloittamiseen.

1. Jätä prosessoidut elintarvikkeet pois ruokavaliostasi ja käytä sen sijaan luonnollisia ja tuoreita raaka-aineita. Cambria pitää erityisesti itse tehdyistä hedelmiä ja vihanneksia sisältävistä tuoremehuista sekä erilaisista smoothieista.

2. Vaihda virvoitusjuomat teehen tai kivennäisveteen. Tunnet olosi heti paremmaksi.

3. Juo vettä. Kehon kunnollinen nestetystila on ehdottoman tärkeä asia sen toiminnan kannalta. Lisää veteen esimerkiksi sitruunaa ja pakastemarjoja antamaan hieman makua.

4. Ota itsellesi omaa aikaa. Hyvä kunto on monen mielessä sama asia kuin hyvä fyysinen kunto ja hyvä vartalo, mutta aivan yhtä tärkeää on pitää itsestään huolta henkisesti. Kirjoita päiväkirjaa, ota rentouttava vaahtokylpy, mietiskele ja rauhoita hetki vain itsellesi.

5. Suunnittele harjoituksesi päivää aiemmin ja laita treenivaatteet ja -varusteet valmiiksi esille. Fyysinen harjoittelu kuuluu ilman muuta terveelliseen elämäntapaan, se tekee hyvää sekä keholle että mielelle. Kun kaikki on valmista treeneihin lähtöä varten, sinulla ei ole mitään tekosyytä jättää liikuntaa väliin.

6. Pyri nukkumaan hyvin. Rauhallinen hyvä uni palauttaa sinut päivän rasituksista ja valmistaa seuraavan päivän koitoksiin.

7. Lähde liikkeelle ja harrasta jotain sellaista, josta todella nautit. Jos et nauti liikuntaharrastuksestasi ja valitsemastasi lajista, säännöllinen harjoittelu käy aikaa myöten mahdottomaksi.

Aloita oma terveellinen elämäntapasi jo TÄNÄÄN!

Instagram: @cambriajoy
YouTube: Cambria Joy

Katso Cambria Joyn video: Tips for Starting a Healthy Lifestyle!