alexander-mils-684487-unsplash
Tervetuloa WellnessCoaching-sivustolle!

WellnessCoaching on verkkomedia WellnessMedian uusi aluevaltaus, joka tarjoaa hyvästä kunnosta ja inspiroivasta ja tuloksia tuottavasta treenistä, terveellisestä ravitsemuksesta ja luonnollisesta hyvinvoinnista kiinnostuneille ihmisille hyvin suunniteltuja ja johdonmukaisesti eteneviä verkkovalmennuksia. WellnessCoachingin valmennuksien vetäjät ovat kaikki oman alansa huippuja, joilla on sekä kotimaista että kansainvälistä näyttöä osaamisestaan.

Tervetuloa mukaan!

Build Challenge #1 – 12 viikon tehovalmennus lihasmassan kehittämiseksi

IFBB Pro Toni Kohonen on yksi Pohjoismaiden viidestä kehonrakennuksen miesammattilaisesta. Hänellä on parinkymmenen vuoden kokemus painoharjoittelusta ensin jääkiekkoilijana lajin oheisharjoitteluna ja sen jälkeen kehonrakentajana. Toni on omassa harjoittelussaan kiiruhtanut hitaasti ja järkevästi ja oppinut vuosien varrella tehokkaan ja tuloksia tuottavan harjoittelun perusteet. Hän on tehnyt paljon one-on-one-valmennusta, nyt on ensimmäisen verkkovalmennuksen aika!

HUOM! Build Challenge #1 on kuvattu Fit Keilaniemessä Espoossa. Kiitos loistavasti sujuneesta yhteistyöstä salin isännälle Risto Olamolle!

Build Challenge #1 –verkkovalmennuksessa saat:

  • 12 viikkoa kestävän lihasmassan kasvattamiseen tähtäävän harjoitusohjelman. Viikossa on neljä harjoitusta, kukin lihasryhmä treenataan pääosin kerran viikossa (takareisille ja vatsalihaksille tulee kaksi treeniä per viikko).
  • Tarkan opastuksen jokaisen harjoitusliikkeen oikeasta suoritusasennosta ja –tavasta alkaen harjoituslaitteen oikeasta säätämisestä, oikeasta otteesta, ryhdistä suorituksen aikana ym. ym.
  • Opastuksen siihen, miten harjoittelussa viikko viikolta tapahtuva intensiteetin lisäys toteutetaan.
  • Täydellisen omaan kehonpainoon ja päivittäiseen aktiviteettiin sovellettavan ruokavalio-ohjelman. Ohjeet sisältävät kaiken tarvittavan energian, proteiinien, hiilihydraattien ja rasvojen määrästä ja laadusta harjoittelun tavoitteita tukeviin lisäravinteisiin.

Build Challenge #1 -verkkovalmennus on SINULLE, joka haluat kehittää lisää lihasmassaa ja haluat toteutukseen kunnolliset ohjeet!

Build Challenge #1 -kurssilaiset voivat kirjoittaa kommentteja, kysymyksiä ja keskustella kurssista WellnessMedian Facebook-ryhmässä osoitteessa https://www.facebook.com/Wellness-Media-331539870831731. Valmennuksella on siellä oma viestiketju, jossa sana on vapaa. Valmentaja Toni Kohonen osallistuu keskusteluun ja vastailee kysymyksiin videokommentein.

Tervetuloa mukaan Toni Kohosen rauhalliseen ja selkeään valmennukseen, jossa kaikki tähtää kurssin tavoitteen, uuden lihasmassan kehittämisen, saavuttamiseen.

TILAAJAETU!!!

Build Challenge #1 -verkkovalmennuksen ostajana saat 15% alennuksen kaikista PPS Nutrition ravintolisistä, jotka eivät ole alennuksessa! Saat oston jälkeen alennuskoodisi omaan sähköpostiisi muiden kurssiin liittyvien ohjeiden kanssa.

HUOM! Kurssin voi ostaa ja aloittaa milloin tahansa, videot ja muu opetusmateriaali eivät poistu valmennuksen ostaneilta missään vaiheessa!